LG показа революционна технология за информационни дисплеи

LG показа революционна технология за информационни дисплеи

LG Electronics (LG) показа своята революционна технология за информационни дисплеи на изложението Integrated Systems Europe (ISE) 2022, което се проведе на живо в Барселона след двугодишна пауза, предизвикана от пандемията. На тазгодишното издание на ISE, LG популяризира своята тема Move Daily Life Forward, която надгражда слогана на компанията „Иновации за по-добър живот“. От прозрачните OLED Signage, през Micro LED до пълната линия LED signage продукти, LG ще представи последните си бизнес предложения, които комбинират решения за цифрови табели с полезни функции на приложението, за да подобри комуникацията след пандемията и да ни приближи със стъпка напред към живот без ограничения.

Докато хората прекарват все повече време у дома, активностите, обикновено практикувани навън, се заменят сега от комфорта на дома. Потребителите работят от вкъщи, посещават класове, часове за лекар и практикуват хобитата си в къщи. Имайки предвид тази тенденция, LG представя LG MAGNIT и LG One:Quick Flex, използвайки завидния опит на компанията, за да създаде домашни дисплеи от следващо поколение.

LG MAGNIT, който се използва вече в няколко търговски зони след дебюта си през 2020 година, се насочва към редефиниране на примиум домашното кино, предлагайки зрителско изживяване на следващо ниво, естетически издържан дизайн и огромен 136-инчов 4K UHD (3,840 x 2,160) монитор. Удивителното качество на картината, което е благодарение на няколко милионните му самоизлъчващи LED пиксели, дава възможност на потребителите да се наслаждават на любимите си филми, телевизионни предавания, спортни срещи или продукти на изкуството от уюта на собствения дом. А за да направи гледането още по-приятно, LG предлага достъп до няколко от най-популярните стриминг приложения чрез интелигентната телевизионна платформа LG WebOS 6.0. В допълнение, при сдвояване с водещия високоговорител на Bang & Olufsen – Beolab 90, LG MAGNIT предоставя дори още по-завладяващо зрителско изживяване по време на домашното кино.

One:Quick Flex е още едно иновативно решение за преобразяване на домашното забавление. Дисплеят всичко-в-едно комбинира вграден микрофон, камера и говорители с 43-инчов 4K UHD (3,840 x 2,160) монитор с опция за подвижна стойка. Със своята опростена сензорна настройка и удобната за потребителите операционна система Windows, той е не само напълно подходящ за работа от вкъщи, но и за видео конференции, дистанционни обучения, тренировки или забавления. В допълниение е големият 55-инчов One:Quick Works, който съчетава вградени сензорни възможности с интуитивни инструменти за видео конференции и е изключително популярен в образователната и корпоративна сфера, благодарение на своя удобен интерфейс и добавено удобство, което позволява на множество потребители да се свързват незабавно и лесно, започвайки своя учебен час или работен ден.

От другата страна на тази сфера са високотехнологичните офиси, които позиционират прозрачните OLED дисплеи на стъклени стени, за да създадат ярки и футуристични изображения, както и полезни функционалности за работни срещи. Прозрачните OLED дисплеи също се използва в транспортния сектор за реклама или в ролята на информационни табла на прозорците на различни спирки. Продуктът дори успя да си проправи път към музеи, поздравявайки посетителите на входа и излагайки различни предмети с допълнителен контекст за още по-необикновено изживяване. Прозрачният OLED Touch е популярен още и като интерактивен дисплей.

Носителя на награда за технология и инжинерство – 65-инчовия UltraFine Display OLED Pro е създаден с конкретната идея да удовлетвори потребностите на студиините професионалисти. Мониторът поддържа професионални интерфейси като SDI и SFP и може да изобрази оригиналната висококачествена резолюция на източника без да го скалира надолу. Освен това, за колористите, прекарващи часове наред пред екрана, UltraFine Display OLED Pro използва Eyesafe Standards и така предпазва очите от вредната синя светлина. LG UltraFine OLED Pro може да се използва от компании за постпродукция, както и от OTT компании за скрининг.

На изложението LG запознава потребителите и с няколко иновации, фокусирани върху опазването на околната среда. Високата разделителна способност на LED мониторите и дизайна им без рамка спомагат за перфектното изобразяване на всеки детайл и позволява на 54-инчовия LED Bloc да се използва като 55-инчова LCD видео стена с лесна инсталация – за максимална съвместимост LED Block дори пасва на скобите на повечето модели LCD видео стени. Тези функционалности ги правят много полезни в корпоративни контролни зали, аудиториуми и виртуални класни стаи.

В търговията на дребно решението на LG за управление на софтуера SuperSign QSR предоставя динамично борд меню, докато зад кулисите рационализира системата за кухненски дисплеи и я интегрира с PoS система. Още един продукт за потребителски интеракции на открито е 21.5-инчовия сензорен дисплей с висока яркост. Независимо от обекта, при който се използва, тази цифрова табела е изключително полезна и устойчива, тъй като издържа на тежки метереологични условия и прах, а яркостта е достатъчно силна, за да представи информацията ясно и четливо.

Сред всички крос-серии, представени от LG, компанията слага фокус и на облачните си решения, конкретно разработени за специфични индустрии или проекти. Пример за това са Pro:Centric Cloud, който е разработен да трансформира управлението на гостпориемството чрез Pro:Centric, гъвкавата и интуитивна система за управление на софтуера на LG, като я разширява до множество локации благодарени на облачно базирана архитектура. Така хотели могат да предлагат персонализирана услуга, да поддържат консистентни изображения и да събират поведенченски данни от различните си клонове, всички централизирани на едно място.

Технологии Хардуер