DeepCool представя въздушните охладители серия AK400 и AK620 WH

DeepCool представя въздушните охладители серия AK400 и AK620 WH

DeepCool, глобална марка за проектиране и производство на високопроизводителни компютърни компоненти за ентусиастите по света, обяви серията AK400, която е наследник на AK, включваща популярния модел AK620. AK400 са компактни CPU охладители тип „кула“, които предлагат впечатляващ охлаждащ капацитет до 220W и бърз и лесен процес на инсталация в пет стъпки за най-новите сокети на Intel и AMD.

Премиум естетика и усъвършенствано разсейване на топлината

AK400 има матричен дизайн на ламелите на радиатора с горен капак за уникално и висококласно излъчване. Полираната никелирана конструкция добавя премиум изглед и усещане. С четири 6 мм медни топлинни тръби с директен контакт, DeepCool AK400 бързо пренася топлината далеч от процесора. AK400 има уникална матрична подредба на ламелите на радиатора, комбинирана с високопроизводителен 120 мм DeepCool FDB PWM вентилатор. Това съчетание осигурява перфектен баланс между шум и представяне. С впечатляващи възможности за разсейване на топлината до 220W мощност AK400 и AK400 WH осигуряват забележителна производителност и стойност.

Високопроизводителен FDB вентилатор

Проектиран с прецизност, високопроизводителният вентилатор на DeepCool увеличава максимално въздушния поток и статичното налягане, докато запазва шума нисък, благодарение на динамичния PWM обхват от 500 – 1850 об./мин. Флуидните динамични лагери (FDB) осигуряват повишена стабилност и дълъг живот.

Отлична съвместимост и лесна инсталация

Компактният размер на AK400 позволява пълна съвместимост с други компоненти и гарантира безпроблемно комбиниране с широк набор от кутии с височина 155 мм. Свалящата се горна капачка позволява съвместимост и с някои ITX кутии, защото без нея вентилаторът е висок 153 мм. Благодарение на компактния дизайн на AK400, инсталацията на RAM модули с големи радиатори е възможна без всякакви проблеми. Подобреният метод на инсталиране е лесен за изпълнение със здравите, изцяло метални монтажни планки и се извършва бързо в пет стъпки. Това гарантира, че охладителят е сигурно монтиран върху множество платформи, поддържащи последните цокли на Intel и AMD.

Отключен потенциал – дебют на двойния, високопроизводителен въздушен охладител AK620 WH

AK620 WH е изцяло бялата версия на популярния AK620. Тя включва премиум външност в бяло с уникален дизайн на радиатора тип „двойна кула“ с матрична подредба на ламелите и два вентилатора с FDB лагери за изключителна охлаждаща производителност при нисък шум. Прецизно изработената основа и шестте топлинни тръби, които минават през два сегмента с плътни ламели, осигуряват впечатляваща възможност за разсейване на топлинна мощност до 260W. Изцяло металната монтажна планка е лесна за инсталиране и гарантира, че охладителят е сигурно закрепен на различни платформи, включително последните цокли на Intel и AMD.

Технологии Хардуер