Новият AMD Software Adrenalin Edition 24.10.1 осигурява разширена поддръжка за HYPR-Tune и оптимизации за нови игри

Новият AMD Software Adrenalin Edition 24.10.1 осигурява разширена поддръжка за HYPR-Tune и оптимизации за нови игри

AMD пусна поредното обновление на своя графичен драйвер за Radeon дискретна и вградена графика. AMD Software: Adrenalin Edition 24.10.1 идва с поддръжка на нови игри като Call of Duty®: Black Ops 6 и разширени възможности за HYPR-Tune. 

Фунцията HYPR-Tune е актуализирана, като позволява на HYPR-RX да задейства технологии в играта като AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) и AMD Radeon Anti-Lag 2, когато се активира. Освен това е добавена автоматична конфигурация на FSR за Call of Duty: Black Ops 6, 7 Days to Die и Once Human, повишавайки игровото изживяване на потребителите.

Новата версия на драйвера също така включва оптимизации за Unknown 9: Awakening и Call of Duty®: Black Ops 6, гарантирайки, че геймърите могат да се насладят на тези заглавия с подобрена производителност.

Потребителите могат да изтеглят най-новата версия на AMD Software: Adrenalin Edition тук.

За повече информация относно HYPR-RX посетете специалната страница тук.

С най-новия софтуерен пакет Adrenalin Edition, геймърите могат да отключат изключителна производителност и бърза реакция на системите си, като се възползват изцяло от усъвършенствани функции като HYPR-RX и AMD Fluid Motion Frames за плавен и отзивчив геймплей. Сега е идеалната възможност да направите ъпгрейд на вашето оборудване с Radeon графика и да изпитате мощността, контрола и стойността на Radeon графичните карти.

Софтуер