Микровълновата вече не е на мода. Графенова дъска за подгряване на храна

Микровълновата вече не е на мода. Графенова дъска за подгряване на храна

Xiaomi представи сгъваема дъска за подгряване на храна Xiaomi Mijia Foldable Food Warming Board. Устройството е пуснато в магазина Xiaomi Youpin на промоционална цена 49 долара. След изтичане на промоцията, дъската ще се продава за $64

Xiaomi Mijia Foldable Food Warming Board е снабдена с нагревателен слой от графен с висока плътност за равномерно разпределяне на топлината. Дъската позволява бързо да се подгрее храна, като достига температура 100°C за четири минути и осигурява бързо нагряване в течение на първите 10 секунди.

Освен бързо и равномерно нагряване, сгъваемата дъска дълго време запазва температурата. Изолацията от аерогел предотвратява загубата на топлина към основата и я запазва хладна по време на използване.

Независимият контрол на температурата позволява да се настройват нивата на нагряване за всеки от трите панела. Всяка настройка е подходяща за определен тип храна или напитка – 40°C за тесто, 60°C за подгряване на вино, 80°C за мляко, 100°C за общо подгряване на храна и 130°C за супи.

Технологии