Марката OPPO влиза официално в България с разнообразен асортимент от продукти

Марката OPPO влиза официално в България с разнообразен асортимент от продукти

Водещият продукт OPPO Reno11 F 5G е с дисплей без рамки и 64MP Ultra-Clear тройна камера.

OPPO, водещата световна марка за смарт устройства, влиза официално в България с продуктово портфолио, специално разработено за нуждите на пазара. Продуктите на OPPO се предлагат официално в A1 и Технополис (физически и онлайн магазини).

„OPPO не е просто компания за смарт телефони, а технологична компания, която обслужва глобални потребители и интегрира софтуер, хардуер и други услуги. Чрез непрекъснатите усилия на световния пазар, OPPO достига глобален отпечатък, формиран от над 60 държави и региони на шест континента. Радваме се да обявим, че сега продуктите на OPPO се предлагат през официални канали и партньори за следпродажбено обслужване в България“, каза Иво Бояджиев, Head of Sales на OPPO в България.

Идвайки на българския пазар с разнообразни продукти, състоящи се от смарт телефони и IOTs, OPPO предлага различна перспектива, тъй като се фокусира върху разработването на технологии, които отговарят на ключовите нужди и изисквания на потребителите.

Акцентът на бранда е Reno11 F 5G, който съвсем наскоро беше пуснат и на пазара в Европа.

Наслаждавайте се без усилие на всеки миг с дизайна с магнитни частици и поглъщащия екран на Reno11 F 5G. Фин и лек, тънък само 7,54 мм и с изключително удобните 177 г, дългите часове на съобщения, игри или гледане няма да оставят ръцете ви уморени, а освен това, Reno11 F 5G е изключително удобен и за джоба.

В Ocean Blue, Reno11 F 5G представя Magnetic Particle Design на OPPO – дизайн с блещукащи вълни и стъкловидно покритие. В Palm Greenсе се наслагват изумрудени и тъмнозелени тонове с фини искри. Цветът е произведен с ексклузивния процес OPPO Glow, при който малки искрящи кристали се гравират на микроскопично ниво, за да се създаде покритие, което не само блести, но и изглежда меко и гладко. 

Стилната Sunshine Ring камера отразява светлината с привличащ вниманието ефект, а освен че изглежда забележително, IP65 устойчивостта срещу пръски на Reno11 F 5G гарантира, че може да издържи на проливен дъжд, без да се изпоти.

Експерт по издръжливост

Готов за дългогодишна употреба, Reno11 F 5G е тестван за качество, за да издържи на невероятните 100 000 натискания на клавишите за регулиране на звука, 200 000 натискания на бутона за включване и 20 000 включвания и изключвания на USB-C кабела. Всичко това означава, че можете да сте сигурни, че Reno11 F 5G няма да ви разочарова.

При включване, безграничният 6,7-инчов 120Hz AMOLED екран на Reno11 F 5G излъчва светлина, благодарение на технологията за яркост. Изключително тънката 1,47 милиметрова рамка от двете страни на дисплея създава почти цялостно екранно изживяване, като съотношението на екрана към тялото е 93,4% за водещи в класа си поглъщащи изображения.

Блестящият 10-битов AMOLED екран на Reno11 F 5G излъчва качество, показвайки над 1 милиард цветове за естествено изглеждащи градиенти, съчетани с максимална яркост от 1100 нита за истински визуални ефекти, които блестят. Плавната му честота на опресняване от 120 Hz поддържа скролирането на социалните канали с лекота, а с 2160Hz PWM затъмняване под 90 нита потребителите могат да се насладят на по-щадящо очите изживяване.

При борба с прекомерен фонов шум, Reno11 F 5G може да увеличи звука на любимите мелодии на потребителя или да даде тласък на тихите песни с режима Ultra Volume за 300% сила на звука от високоговорителя.

Снимки и видеа в безупречен детайл

Със своята 64MP Ultra-Clear тройна камера и 4К запис, Reno11 F 5G е идеален за заснемане на съдържание. Основната 64МР камера с висока резолюция прави богати на детайли снимки, а благодарение на ултраширокоъгълната макрокамера, снимането се превръща в многофункционално изживяване. 

Звездата на шоуто е основната 64MP Ultra-Clear камера, която заснема впечатляващо ясни снимки. А с интелигентния Night mode на OPPO и универсалния 25 милиметров широк ъгъл, камерата е предимство, на която можете да разчитате независимо от осветлението. За обширни пейзажи ултра широката 8МР камера на Reno11 F 5G покрива всеобхватно зрително поле от 112º.

Камерата на Reno11F 5G извежда портретните изображения извън рамките на хардуера с помощта на Portrait Expert Engine на OPPO. Този процес улавя стилни и красиви снимки, като комбинира усъвършенствано разпознаване на лица и откриване на обекти, защита на тена на кожата и подобряване на функциите, за да създаде печеливш баланс между яснота и мек фокус.

Повече от универсалната фотокамера на Reno11 F 5G също така заснема 4K Ultra-Clear Video както от основната камера, така и от 32MP селфи камерата, така че можете да записвате, влогвате, публикувате и изразявате себе си, без да жертвате качеството.

ColorOS 14 за безупречна работа и игра

Изживяването с Reno11 F 5G ColorOS 14 е много повече от стилно, тъй като съчетава красота, сигурност, производителност, надеждност и дълготрайност.

Запазвайте лесно изображения, текст или файлове чрез File Dock, за бърз достъп с плъзгане и пускане в приложенията. Функцията Smart Touch лесно улавя изображения, текст и дори текст в изображения от снимка на екрана. И не на последно място, функцията Smart Image Matting (Интелигентно матиране на изображения) лесно и бързо изрязва до шест обекта от снимка и записва изображението във File Dock, така че да можете да го превърнете в стикер или да го споделите директно с друго приложение.

Зад завесите, системата за ефективно изчисление от следващо поколение на ColorOS 14, Trinity Engine , осигурява бърза и плавна работа. ROMVitalisation3 може да спести до 23 GB допълнително пространство от общо 256 GB капацитет на Reno11 F 5G или 11 GB от 128 GB капацитет на Reno11 F 5G чрез компресиране на неизползвани данни и премахване на дублирани файлове1.

Усъвършенствана свързаност и край на безпокойството за батерията

Reno11 F 5G се захранва от чипсет MediaTek Dimensity 7050, който осигурява 6nm изчисления, позволяващи спокойствие в мултитаскинга, игрите, или сложни задачи като заснемане на 4K видео.

До 8 GB RAM и допълнителни 8 GB, налични с RAM Expansion, означават, че Reno11 F 5G може да работи с множество приложения и игри, без да е необходимо затварянето на фонови приложения. А със 128GB или 256GB памет и възможност за разширяване на паметта до 2TB чрез microSD карта, можете да се насладите на библиотека с филми и игри офлайн, което прави Reno11 F 5G идеален спътник при пътуване.

За стабилен сигнал, на който можете да разчитате, независимо дали сърфирате, говорите или изпращате текстови съобщения, самостоятелно разработеният от OPPO механизъм за оптимизиране на мрежата LinkBoost постига до 100% по-високо предаване на сигнала и 58,5% по-силно приемане в сравнение с конкурентните устройства1. LinkBoost съчетава селекция на мрежа с изкуствен интелект и 360-градусов дизайн на обкръжаващата антена за възможно най-стабилен сигнал с минимални прекъсвания.

Наслаждавайте се целодневно на дълготрайната, голяма 5000 mAh батерия на Reno11 F 5G, която гарантирано ще ви осигури пълен ден на свързаност. А с усъвършенстваната технология на батерията очаквайте впечатляващ живот на батерията дори след четири години ежедневна употреба. Благодарение на 67W SUPERVOOCTM Flash Charging2 възможността, когато ви се наложи, Reno11 F 5G може да се зареди до 30% само за 10 минути и да достигне 100% само за 48 минути1.

Къде може да се намери

Reno11 F 5G може да се намери в партньорската мрежа на OPPO, която при навлизането на компанията на българския пазар включва A1 и Technopolis.

Технологии