Fashion for Love: Перфектните подаръци за Свети Валентин с отстъпки до 50 лева от Huawei през февруари

Fashion for Love: Перфектните подаръци за Свети Валентин с отстъпки до 50 лева от Huawei през февруари

Любовта е във въздуха, както и вълнението от сезона на подаръците. За двойките, които празнуват Деня на влюбените от дълго време, търсенето на подарък се оказва сложна задача. Въпреки това, благодарение на специалните оферти от HUAWEI за Свети Валентин, можете да изберете уникални подаръци, които да ви помогнат да запазите вълшебните моменти и да споделите преживяванията не само на Свети Валентин, но и през всеки друг ден от годината.

Мнозина наричат Свети Валентин празник на чистата любов. В този специален ден искаме да споделим с най-близкия до сърцето ни човек уникални и вълшебни преживявания. Не е нужно обаче да става въпрос само за излизане на романтична вечеря или кино. Чудесна идея е и да подарите на любимия човек продукт, който помага за развитие на хобито и интересите му и цялостно носи послание за по-добър живот. Понякога изглежда, че естетиката и практичността не се срещат, но това не е така с продуктите на Huawei.

В България компанията, заедно със своите търговски партньори, празнува Деня на влюбените и предлага до 50 лева отстъпка за всички дамски и мъжки модели от серията смарт часовници Huawei GT 4, за майстора на мобилната фотография – Huawei P60 Pro, и за слушалките със звук и шумопотискане от най-висок клас – Huawei FreeBuds Pro 3.

Любовта е музика

Любовта е възпята с толкова много музика и почти всяка двойка има „свои“ песни, които свърза с най-романтичните си спомени. Флагманските слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 3 могат да бъдат нов прочит на идеята за безценно бижу в малка опаковка – компактни, елегантни, и предлагащи истинско богатство на спектъра на възпроизвеждане на звука.

Можете да ги комбинирате с идеята за любим плейлист, саундрака на филма от първата ви среща, албума на изпълнител, на чийто концерт е била първата ви целувка, или трогателен спомен за ключов за вас телефонен разговор. Този полезен подарък предоставя безброй идеи как да бъде поднесен по много личен и романтичен начин.

Любовта е грижа

Най-модерният начин да пожелаете ежедневно щастие на любимия си човек е да му подарите смарт часовник. Смарт часовниците на Huawei не просто показват часа и мерят здравни показатели, те следят съня, включително периодите на сънуване, в които често сте с любимия, дават индикации за нивото на стреса, служат за интелигентен дневник на здравословното хранене, предлагат дихателни упражнения, и изобщо – помагат в грижата да сме здрави, спокойни, ентусиазирани и щастливи.

Пожелание за леко вдигане на пулса при всяка наша среща е само една от идеите как да покажете на човека до вас, че неговото щастие е важно за вас, и това пожелание наистина е израз на чиста любов. С живот на батерията до цели 7 или 14 дни, съответно за дамските и мъжките модели на Huawei GT 4, върви посланието „винаги можеш да разчиташ на мен“, а с поддържането на обаждания – очевидният факт, че искаме винаги да сме във връзка с любимия и да можем да чуем гласа му. При това дизайнът е на истинско бижу, както подобава на подарък за Свети Валентин. Неслучайно серията бе обявена с мотото Fashion Forward. У нас се предлагат 3 дамски (42мм) и 3 мъжки (46мм) модела, сред които да направите избор, отразяващ вашата и на партньора ви уникалност.

Huawei GT 4, както и Huawei FreeBuds Pro 3, са съвместими с Android и iOS.

Всяка снимка е любов

Отивате на среща в изискан ресторант, романтична разходка в парка, пътуване през уикенда с любимия или просто прекарвате време в забавление. Това може да бъде чудесна възможност да направите романтични снимки на вас и партньора ви. Но, както всички знаем, понякога най-красивите моменти идват неочаквано и когато се случат, ние искаме да сме готови да ги уловим. Което прави Huawei P60 Pro ултимативният подарък за една красива любов.

Всяка една бройка от цвета Rococo Pearl е различна от останалите, всяка текстура на гърба е уникална, както всеки човек, връзка и ден са уникални. Целият смартфон е като перлено бижу и покритието Kunlun Glass на дисплея носи посланието за неразрушимост. А фотографската система е истински шедьовър на технологиите, с особено ярки предимства при снимане на романтична приглушена светлина, на свещи или нощни разходки под лунните лъчи.

Всички подкрепят любовта

Във февруарската кампания на Huawei участват всички партньори на марката у нас – Yettel, A1, Vivacom, Технополис, Техномаркет, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп. Наличностите, условията и отстъпките могат да се различават във всеки от тях, но навсякъде пазаруването на подарък ще бъде част от вашия личен празник на любовта.

Технологии