Серията Samsung Galaxy S24 вече е в продажба в цял свят

Серията Samsung Galaxy S24 вече е в продажба в цял свят

Официалните продажби започват и у нас, а с началото на ерата на телефоните с изкуствен интелект серията Galaxy S24 разкрива нови Galaxy AI изживявания за всички,

Samsung Electronics даде старт на продажбите на глобално ниво на новата серия Galaxy S24, която привлече внушителен брой предварителни поръчки благодарение на революционните възможности на Galaxy AI. Само за няколко дни след официалното представяне, новата серия Samsung Galaxy S24 реализира двуцифрен ръст на предварителните поръчки в сравнение с предходната серия, като над 65% от потребителите избраха най-иновативния модел Galaxy S24 Ultra.

„Представянето на серията Galaxy S24 е първата ни стъпка към една нова ера на телефони с изкуствен интелект, които излизат извън рамките на представата за смартфони досега“, заяви TM Roh, президент и ръководител на Mobile eXperience Business в Samsung Electronics. „Проектирани да бъдат съществена част от нашето ежедневие, Galaxy AI ще промени трайно начина, по който хората си взаимодействат със света. С нетърпение очакваме да видим как потребители подобряват и разширяват всяка част от ежедневието си с Galaxy AI, за да открият безкрайни възможности“.

Galaxy AI идва с иновативни и практични функции на изкуствения интелект, за да промени начина, по който общуваме, създаваме и опознаваме света. От общуване без бариери чрез функции като Live Translate и Chat Assist до един напълно нов стандарт за търсене, осигурен от Circle to Search with Googlei, AI ще подобри почти всяко потребителско изживяване, на което могат да се насладят потребителите на новата серия Galaxy S24. Новият ProVisual Engine, набор от инструменти за камерата, управлявани от ИИ, увеличава максимално творческата свобода – от заснемането на изображения с нови възможности за мащабиране до редактирането им с помощта на генеративен ИИ.

Samsung отива още по-далеч, за да популяризира тези последни иновации, така че повече потребители да могат да се насладят на усъвършенстваните изживявания. Освен сегашните 17 езика, още езикови опции ще бъдат налични за функциите на изкуствения интелект. Повечето изживявания на Galaxy AI ще бъдат налични и за предходни модели чрез софтуерни актуализации, включително сериите Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 и Tab S9. И накрая, в отговор на ангажимента на Samsung за по-дълъг и надежден жизнен цикъл на продуктите, серията Galaxy S24 вече предлага седем поколения актуализации на операционната система и седем години актуализации на сигурността.

От 31 януари 2024 г. Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ и Galaxy S24 са достъпни в мрежите на операторите и търговските вериги. Galaxy S24 Ultra се предлага в цветовете Сив титан, Черен титан, Лилав титан и Жълт титан. Galaxy S24+ и Galaxy S24 са предлагат в цветове Черен оникс, Сив мрамор, Лилав кобалт и Жълт кехлибар.

Технологии