Нагревателите AENO допринасят за значителни икономии на енергия

Нагревателите AENO допринасят за значителни икономии на енергия

Нагревателите AENO допринасят за значителни икономии на енергия. Превъзхождайки конвенционалните методи за отопление като конвекторно отопление, климатизация, подово отопление и централно отопление, нагревателите AENO са по-енергийно ефективни.

Използвайки ефективно всичките 700+ вата мощност, температурата на панела може да се регулира чрез приложението, като варира от 120 до 60 градуса по Целзий, осигурявайки гъвкавост и пестене на енергия. Нагревателите AENO са два пъти по-ефективни от конвенционалните модели; след достигане на желаната температура, нагревателят автоматично се изключва, като се гарантира липса на ненужна консумация на електроенергия, като същевременно се поддържа стайната температура в режим SMART.

Нагревателите AENO Eco Heaters изпълняват персонализирани температурни настройки, давайки възможност на потребителите да оптимизират консумацията на енергия и да намалят разходите. Брандираното мобилно приложение позволява управление на устройството, като дава достъп до мониторинг на консумацията на енергия и планиране за подобрена енергийна ефективност.

Домашен комфорт и здраве в комбинация

Нагревателите AENO дават приоритет както на комфорта, така и на здравето. За разлика от традиционните отоплители, те не изсушават въздуха и не изгарят кислород. Тази функция е особено полезна за хора, които се грижат за здравето си. Нагревателите работят без издухване на въздух, което ги прави идеални за хора с алергии, като предотвратява разпръскването на полени или прах.

От друга страна, нагреватели AENO помагат да създадете уют във вашия дом. Елегантният ултратънък дизайн (само 11 mm) е изработен от първокласен анодиран алуминий. Тези нагреватели безпроблемно се вписват във всеки интериор, като се превръщат във фокусна точка или дискретно се сливат във фона, с опцията да бъдат монтирани на пода или стената.

Нагревателите AENO Premium Eco Smart предефинират отоплението на дома, като комбинират функционалност с естетическа привлекателност. С пет модела, налични в три цвята – бял, черен и сив – оборудвани с LED дисплей и бутони за регулиране на температурата отстрани (модел Premium Eco Smart LED) и в приложението (всички нагреватели), тези авангардни нагреватели са предназначени да допълват всяка стая, независимо дали са поставени на пода или монтирани на стената.

AENO предлага специалната оферта за своите иновативни решения за отопление. От 10 януари клиентите могат да получат до 25% отстъпка и да се възползват от тази възможност, за да получат добре познатия Premium Eco Smart Heater, носител на наградата Red Dot 2023 и Red Dot 2023 Smart Product Award, само за 369 лева. Междувременно подобреният модел Premium Eco Smart Heater LED се предлага на намалената цена от 439 лева.

Технологии