Булсатком с нов канал за любителите на лова и риболова

Булсатком с нов канал за любителите на лова и риболова

„Ловно-рибарски клуб“ е новият български телевизионен канал, който от 5 декември ще е част от портфолиото с разнообразни канали на „Булсатком“. Той е насочен към семейната аудитория, тъй като страстта към лова и риболова все повече се превръща от спорт или мъжко хоби в забавление сред природата за цялото семейство.

Програмата на канала ще включва филми и тв поредици, посветени на лова и риболова, от утвърдени и нови български продуценти. Темата традиционно е присъствала през годините в подбора от програми, предоставяни от Булсатком, а сега компанията прави освежаване на визията и съдържанието чрез новия канал.

„С добавянето на Ловно-рибарски клуб към букета от програми искаме да зарадваме нашите клиенти, които традиционно имат интерес към тази тема. На пазара има достъпни чуждестранни програми, но локално съдържание, създадено от български продуценти, с разбирането за емоциите, които свързват тази аудитория, единствено този канал може да предложи”, коментира управителят на Булсатком Петър Ризов.

„Ловно-рибарски клуб ще се излъчва в HD формат и ще бъде достъпен за всички клиенти на оператора на всички платформи. На позиция 308 за сателитна телевизия и на позиция 305 за I b.box и PTV.

Бизнес