Philips monitors издигат гейминга на върхово ниво с Philips Evnia 32M2C5500W

Philips monitors издигат гейминга на върхово ниво с Philips Evnia 32M2C5500W

С наближаването на празничния сезон геймърите заслужават награда. Новото попълнение в гамата геймърски монитори Evnia – Philips Evnia 32M2C5500W – е повод за празнуване! Проектиран и оборудван да осигури скорост, всеобхватност и комфорт на всички фенове на игрите, този монитор съчетава безкрайно удоволствие, отлична себестойност и стилен дизайн.

Основни характеристики

   – 1000R извит дисплей за завладяващи игри

   – Fast VA панел с Quad HD резолюция за ясни изображения и широки зрителни ъгли

   – 240 Hz честота на опресняване за отлична производителност при високи скорости

   – Регулируема по височина, въртяща се стойка за по-голям комфорт

   – USB-хъб свързаност за повече удобство и гъвкавост

Philips Evnia 32M2C5500W съчетава скоростта, графичната производителност и физическия комфорт, които днешните геймъри търсят в един красиво проектиран монитор. Той със сигурност ще донесе часове удоволствие на своите потребители. Това е идеалният подарък за любимия ви геймър.” – каза Ксени Байрактари, Ръководител глобален маркетинг и Заместник-директор маркетинг на EU Philips / AOC Monitors & IT Accessories (OBM).

Гарантирано бърза, цветна и изпълнена с екшън игра

Philips Evnia 32M2C5500W предлага всичко, от което днешните геймъри се нуждаят, за да извлекат максимум наслада и върхово изживяване от своите приключения на екрана. VA дисплеят с 1000R извивка предоставя красиви изображения, съчетани с комфорта на широките зрителни ъгли и приятното усещане за потапяне в действието, което помага на играчите да навлязат по-цялостно и удовлетворяващо в изживяването. Кристално чистите изображения с Quad HD 2560 x 1440 резолюция гарантират, че всяко изображение е ясно и богато на цветове (92% DCI-P3 покритие), докато сертификацията DisplayHDR 400 повишава още повече визуалната производителност на монитора с по-дълбоки и по-реалистични детайли.

В допълнение към забележителните графики, Philips Evnia 32M2C5500W осигурява скоростта и прецизността, изисквани от игрите последно поколение, без пропускане дори и на един кадър. Ултра-бързата честота на опресняване от 240 Hz, съчетана с малкото входно закъснение, FreeSync Premium Pro и 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT: Motion Picture Response Time), означава, че дори най-напрегнатият екшън и високо-адреналинови приключения винаги ще бъдат плавни, бързи и без накъсвания от забавяне, замъглени изображения или трептене. Потребителите буквално ще могат да скочат в света на екрана и да се потопят в магията на изживяването.

И тъй като всяка игра трябва да бъде удоволствие както за ума, така и за тялото, Philips Evnia 32M2C5500W е оборудван с голямо разнообразие от функции, предназначени специално за комфорта, удобството и физическото здраве на геймърите. Независимо дали използват EasySelect за лесно превключване между екранните менюта, не усещат напрежение в очите благодарение на LowBlue режима и Flicker-Free технологията или се възползват от възможностите на компактната ергономична стойка за регулиране на височината, наклона и завъртането на монитора, за да си осигурят часове комфортна игра, геймърите ще се съгласят, че този монитор доставя върхово удоволствие!

Цени и наличност

Philips Evnia 32M2C5500W ще бъде наличен в търговската мрежа от средата на ноември на цена 978 лв. с ДДС.

Хардуер