LG StanbyME Go: лесен достъп до TВ съдържанието ви навсякъде и по всяко време

LG StanbyME Go: лесен достъп до TВ съдържанието ви навсякъде и по всяко време

Липсва ли ви телевизорът, когато пътувате или сте на къмпинг? StanbyME Go на LG вече дава възможност на потребителите да гледат любимите си предавания навсякъде и по всяко време с минимални усилия – иновация, зад която стоят непрекъснати усилия, поглед в бъдещето и дълбоко разбиране за потребностите на потребителя. Екипът на LG повдига завесата на това как се появява LG StanbyME Go – от идеята до финалния продукт.

Нашето приключение започна с желанието да създадем нещо изцяло ново, вдъхновено от смели идеи,“ споделя Парк Джи-уон, старши мениджър на Home Entertainment (HE) Product Planning Team, който коментира и изключителната работа в екип на инженерите, продуктовите проектанти и дизайнерите на LG, допринесли за изработването на наистина уникалния телевизор – такъв, какъвто никой досега не е очаквал.

Въпреки успешното лансиране на LG StanbyME, разработването на нов продукт със свежи иде, не е лесна задача. LG започва наблюдаване на това как потребителите взаимодействат със StanbyME, по време на което екипът забелязва как много потребители изнасят телевизора си навън, за да консумират съдържанието, докато се наслаждават на външни активности. „Да станем свидетели на това как потребителите ни реално използват StanbyME навън, надхвърли очакванията ни и вдъхнови нови идеи за калъфи и чанти, които да предпазват екрана, но в крайна сметка решихме да се фокусираме върху подобряването на самия продукт,“ каза Парк Джи-уон.

Що се отнася до материалите, трябваше да вземем предвид издръжливостта и химичните реакции, което беше сякаш решаваме пъзел от 1000 части. Няма стандарт или референция за разработването и дизайна на такива продукти, защото това е изцяло нова концепция, която никой досега не е виждал.“ Сподели Ким Йонг-сеок, старши мениджър на HE Design Lab. „Приключението ни не беше изобщо лесно, тъй като трябваше да проведем безброй тестове за издръжливост, включително изпускането на куфара от определени височини. Друг интересен тест беше стоенето на шест души върху продукта, за да сме сигурни в здравината му.“ Според Ким, екипът е избрал пластмаса като основен материал заради изключителната й химическа стабилност, потвърдена чрез тестване на различни слънцезащитни продукти, използвани често при външни активности.

Първоначално, къмпингът не е бил сред основните концепции за LG StanbyME Go. Но при проучването на различни креативни идеи за подобряването на използваемостта и преносимостта, екипът се вслушва в ценната обратна връзка от потребителите, които искат чанти, като част от бранд продуктите. След месеци на обсъждане, дизайнерите и инженерите на LG стигат до концепция за чанта. „Доверявайки се на моя дългогодишен опит в къмпинга, осъзнах, че можем да адаптираме телевизора за употреба в такива условия,“ сподели Ким. „От този момент, увереността ни за този продукт започна да расте.“

Екипът от дизайнери и инженери обмислят идеи като добавянето на колела и специална поставка, за да подобрят гъвкавостта и удобството, позволявайки на потребителите да се наслаждават на неограничени изживявания. След анализирането на обратната връзка от над 400 потребители по целия свят, екипът разбира, че хората предпочитат телевизор, на който могат да гледат както вътре, така и навън, без ограничения. „Хората, които къмпингуват често, искат продукт, който могат да използват не само в хола си, но и на къмпинг,“ казва Парк Хо-сунг, ръководител на Total Experience Development Department. Базирано на тази обратна връзка, разработчиците мислят за съдържание и функции, които могат да удовлетворят всички потребители, което ги довежда до виртуална камина.

Но не спират до там – фокусират се върху това как да предоставят още интригуващи функции. Това води до създаването на предни високоговорители и калъф за куфар – и двете подобрения не са включени в по-ранните модели. „Концепцията за грамофона беше момента, в който си казахме „Еврика!“ и сме изключително щастливи, че потребителите приемат позитивно тази музикална препратка,“ споделя Парк Хо-сунг.

LG StanbyME Go осигурява на потребителите и още по-високо ниво на удобство, тъй като се включва автоматично при отваряне на куфара. Дори когато е изключен, екранът може да бъде от ползва, предоставяйки възможността за зареждане на изображения, които да успокояват потребителите или да подобрят атмосферата.

Нещо повече, впечатляващите детайли и цветове на Dolby Vision подобряват визуалното съдържание, докато Dolby Atmos подкрепя потапящото триизмерно аудио изживяване, с което съдържанието оживява. Сега, с наближаващия сезон на празниците, LG StanbyME Go идва с игри, които могат да забавляват цялото семейство, предоставяйки възможността да създадете заедно спомени за цял живот.

В допълнение към несравнимата функционалност и за максимално удобство, куфарът на LG StanbyMe Go включва отделения за съхраняване на дистанционното и захранващия кабел. Благодарение на примиум материалите, устойчиви на курозия, куфарът е изключително издръжлив и намалява многократно риска от повреда или надраскване при изнасянето навън.

LG StanbyME Go е създаден в съответствие с потребителските тенденции и осигурява повишено зрителско изживяване в движение. За LG е изключително вълнуваща перспективата да обогатява живота на хората и ежедневните им изживявания по нов, неочакван начин. Компанията ще продължи да мисли от перспективата на потребителите, стараейки се да предложи съдържанието и функциите, от които имат нужда, докато им помага да достигнат начина на живот, който отговаря на тяхната същност.

На IFA 2023, LG StanbyME Go получи престижно признание от множество медии, включително ‘Best of IFA Awards.’ Популярни технологични медии обявиха LG StanbyME Go за отличаващ се продукт на IFA 2023, представяйки го като вълнуваща иновация за къмпинг и пътуване.

Технологии