Galaxy Unpacked | Samsung Fashion Day – на 26 юли Samsung България ще отпразнува най-новото от Galaxy с първото по рода си ексклузивно модно шоу у нас

Galaxy Unpacked | Samsung Fashion Day – на 26 юли Samsung България ще отпразнува най-новото от Galaxy с първото по рода си ексклузивно модно шоу у нас

Под мотото „Flip-ни и ти“ компанията кани потребителите да гледат онлайн премиерата на новите устройства, а след това да се присъеднят към грандиозен моден спектакъл на живо пред НДК в София с вход свободен.

Samsung България обявява 26 юли 2023 г. за Samsung Fashion Day. Компанията кани феновете на технологиите да гледат глобалната онлайн-премиера Galaxy Unpacked на най-новите смарт устройства от портфолиото на Samsung Galaxy в 14:00 ч. на www.samsung.com/bg, а след това – в 19:30 ч., да се присъединят на живо към кулминацията на Samsung Fashion Day на фонтаните пред Националния дворец на културата (НДК) в София. В идните дни компанията ще сподели повече за изненадите, които подготвя за вечерта.

Samsung Galaxy Unpacked, oнлайн-премиерата на новите устройства, ще се излъчва на живо от Сеул от 14 ч. (българско време) на 26 юли (сряда) на samsung.com/bg. За първи път Samsung избира корейската столица за глобалното представяне – място, което съчетава традиции и визионерство, и едновременно с това е отправна точка за вдъхновение за развитие на модни тенденции и технологиите в световен мащаб. Под мотото „Flip-ни и ти“ Samsung кани потребителите на пътешествие в света на Galaxy, което ще промени представите за възможното при мобилните технологии и ще промени начина им на живот.

Бизнес