AGON by AOC представи 27″ OLED монитор за състезателни игри с 240 Hz

AGON by AOC представи 27″ OLED монитор за състезателни игри с 240 Hz

AGON by AOC – водещата световна марка за монитори и IT аксесоари – с гордост разкри AG276QZD – най-новото допълнение към серията AGON PRO. Този изключителен 26,5″ (67,3 см) геймърски монитор включва OLED панел, който осигурява остра QHD резолюция (2560×1440) при внушителна честота на опресняване от 240 Hz и светкавично бързо GtG време за реакция от 0.03 ms. AG276QZD предлага спиращо дъха безкрайно контрастно съотношение, благодарение на подсветката на всеки индивидуален пиксел от OLED панела, перфектни нива на черното и широка цветова гама (10-битова дълбочина на цвета и 98.5% DCI-P3 покритие). Това го прави отличен избор за геймъри, които оценяват както визуалното съвършенство, така и изключителното представяне. Благодарение на поразителния си дизайн с асиметрични акценти с двутоново покритие в черно и космическо сиво, AG276QZD е не само радост за очите, но вече и носител на Red Dot Design Award (2022).

Върхова OLED технология с HDR10

AGON PRO AG276QZD използва усъвършенстван OLED панел, който осигурява безпрецедентен контраст в сравнение с обикновените ежедневни LCD монитори (с обща подсветка) и реалистични цветове, перфектно черно и широки зрителни ъгли. По-бързото време за реакция на дисплея (0.03 ms GtG), както и по-малкото входно закъснение, и Adaptive-Sync поддръжката плюс G-Sync съвместимост обуславят по-плавна игра и придават значение на всеки миг от състезателните игри.

С HDR10 поддръжка AG276QZD осигурява забележителна картина и изключителна точност на цветовете, което спомага за постигането на потапяща гейминг среда, независимо дали в бързите състезателни мултиплеър шутъри, MOBA, екшън заглавията или базираните на история, перфектни визуално игри за соло играчи. Широката цветова гама гарантира живи и реалистични цветове, които карат всеки кадър да оживява на екрана и правят монитора еднакво подходящ, както за консумиране, така и за създаване на съдържание.

Елегантен нов дизайн и отлични възможности за RGB персонализиране

В това 6-то поколение монитори AGON новият AG276QZD изпъква със своето метално черно анодирано покритие на предната част на корпуса в комбинация с основата на стойката в космическо сиво. Дизайнът му, който е специално разработен за електронни спортове е допълнително повлиян от функции за удобство като механизма за бързо откачане и удобна дръжка за носене, която позволява пренасянето на AG276QZD до LAN партита и турнири.

Ключалка Kensington позволява той да бъде подсигурен на публични места. Малката заемана площ от стойката оставя повече място за мишката и клавиатурата, които могат да бъдат свързани към вградения 2-портов USB 3.2 хъб. Гумена скоба за придържане на кабелите позволява на потребителите да приберат всичко прегледно и да намалят бъркотията на бюрото. Ергономичните функции на стойката като възможността за регулиране на височината в обхват от 130 мм, опцията за завъртане в портретна ориентация или накланянето спомагат за физически комфорт.

Нещо повече, за геймърите, които искат да напаснат монитора към цветната си периферия, AG276QZD включва опции за Light FX RGB персонализиране, което им позволява да създадат перфектната околна светлина по време на своите игрови сесии. Light FX може да бъде синхронизирана с избрани AOC GAMING и AGON аксесоари (геймърски клавиатури, мишки, подложки за мишки и хедсети), чрез използването на лесния за употреба софтуер AOC G-Menu.

AGON PRO AG276QZD ще бъде наличен от юни, 2023 г. на препоръчителна крайна цена от 1957 лв. с ДДС.

Хардуер