Logitech G представи геймърските слушалки PRO X 2 LIGHTSPEED с PRO-G GRAPHENE говорители

Logitech G представи геймърските слушалки PRO X 2 LIGHTSPEED с PRO-G GRAPHENE говорители

Logitech G, марка на Logitech и водещ иноватор при гейминг технологиите и оборудването, обяви днес върховия хедсет за електронни спортовеновия Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset. Проектиран и тестван с помощта на водещи атлети в електронните спортове, новият хедсет PRO X 2 включва революционни PRO-G GRAPHENE говорители, които го превръщат във водещ продукт по отношение на звука в игрите и задължителен аксесоар за най-проницателните състезателни геймъри.

Основната философия на серията Logitech G PRO цели създаването на оборудване, което отговаря на взискателните нужди на професионалните е-спорт атлети и състезателни геймъри,” каза Chris Pate, Principal Product Manager, Logitech G PRO Series. „С PRO X 2 постигнахме забележително ниво на представяне като проектирахме наново говорителите PRO-G с технология с графен. Благодарение на използването на този материал можем да създадем говорител, който е едновременно забележително здрав и почти невъзможно лек. Това осигурява изключително чист звук с екстремно ниски изкривявания, който дава на професионалистите нужното представяне, за да играят на максималния си потенциал.”

В електронните спортове чистотата на звука и комуникацията са критични фактори, които имат значение за победата. Възможността да бъдат чути и най-малките звукови сигнали и да се води чиста комуникация със съотборниците прави голяма разлика. Новият говорител PRO-G GRAPHENE е прецизно проектиран с 50 мм диафрагма от графен, която в края си е захваната с динамично окачване, за да осигури потапящи звукови сцени, както никога досега. Новият говорител осигурява подобрения в точността на възпроизвеждане на звука, времето за преобразуване и намаляването на изкривяванията като позволява на играчите да идентифицират звуковите източници по-чисто и по-бързо да откриват тяхната локация при относителното им придвижване около играча.

В допълнение към изцяло новия PRO-G GRAPHENE говорител, PRO X 2 включва основни и други значителни подобрения в сравнение с предишния модел PRO X Wireless Gaming Headset като:

   – Стабилна връзкаПодготвени за всяка ситуация с подобрени безжични LIGHTSPEED, Bluetooth и кабелна връзки (3,5 мм Aux). LIGHTSPEED осигурява безжично свързване от професионален клас с до 50 часа работа с едно зареждане и стабилна безжична технология с обхват до 30 м.

   – Отличаван PRO дизайнПроектирани за и съвместно с професионални геймъри, PRO X 2 включва издръжлива, но лека рамка от алуминий и стомана, и водещ комфорт с издръжлива, въртяща се панта, и наушници с възможност за замяна от еко кожа и велур.

   – Уверена комуникация – 6 мм кардиоид микрофон на свалящо се boom рамо с усъвършенстван Blue VO!CE софтуер за прилагане на филтри в G HUB предлага чиста комуникация без прекъсване.

   – DTS Headphone:X 2.0 съраунд звукПрецизният съраунд помага за откриване на позицията на опонентите, преди те да ви открият и осигурява дълбоко потапяща звукова сцена.

Серията Logitech G PRO е разработена в резултат на уникална програма за сътрудничество, която събира много от водещите атлети и отбори за създаването на ново високопроизводително геймърско оборудване, което измества границите на иновациите и представянето и им предоставя конкурентно предимство.

Винаги съм усещал, че Logitech G цени моето мнение и обратна връзка при разработката на продукти и затова техните продукти се представят най-добре и са най-популярни сред водещите е-спорт атлети. По време на разработката на хедсета G PRO X 2 се наслаждавах на подобрен комфорт и отлична комуникация през микрофона. По време на игрите открих, че новите говорители с графен са наистина революционни – те ме караха да усещам, че имам нов тип предимство за победа над конкурентите,” каза Oleksandr „s1mple“ Kostyljev, Counter-Strike, Natus Vincere.

От самото начало на процеса на проектиране Logitech G се ангажира с професионалисти в електронните спортове, за да получи тяхното мнение, да вземе ключови решения и да тества как да усъвършенства функциите и дизайна на своите продукти. Чрез използването на тяхната обратна връзка в нови инструменти и решения Logitech G се превръща в същински стандарт и лидер при геймърското оборудване за електронни спортове с професионално качество.

Цена и наличност

PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset е наличен на LogitechG.com и на избрани пазари по света на цена от 530 лв. с ДДС.

Хардуер