Logitech G пуска първите геймърски слушалки-тапи

Logitech G пуска първите геймърски слушалки-тапи

Logitech G Fits комбинира технологията на оформяне Lightform за перфектно пасване и професионалната безжична връзка LIGHTSPEED в първите слушалки-тапи за геймъри.

Logitech G, марка на Logitech и водещ иноватор в геймърските технологии и оборудване, представи новите Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds, които прилепват към всяко ухо, за да осигурят персонално пасване, благодарение на патентованата от Logitech технология Lightform. Снабдени с Lightspeed и Bluetooth безжична връзка, Logitech G FITS предоставят аудио преживяване за играчи на PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch и мобилни устройства.

Това са първите персонално пасващи тапи за геймъри,” каза Ujesh Desai, вицепрезидент и главен мениджър на Logitech Gaming. „Само с натискането на бутон нашата технология Lightform ще ви осигури слушалка, която се формира перфектно спрямо вашето ухо. В комбинация с нашата безжична технология LIGHTSPEED получавате безжични слушалки с истинско преживяване от геймърски клас.”

Logitech G FITS са първите слушалки-тапи, които предлагат безжична LIGHTSPEED връзка от професионален клас, с висок клас звуково представяне, стабилен сигнал и дълъг живот на батерията. Играчите могат да се свържат посредством LIGHTSPEED USB адаптер към техния PC, Mac, PlayStation5, PlayStation4, свързана към докинг станцията Nintendo Switch и Android устройства чрез USB-A или USB-C. С до седем часа време за слушане и допълнителни осем часа заряд в кутийката в режим LIGHTSPEED потребителите могат да играят, да слушат музика и да гледат филми цял ден. При свързване чрез Bluetooth те могат да слушат до 10 часа с допълнителни 12 часа от кутията за съхранение.

Както нашите отпечатъци, така и ушите на всеки човек са уникални. Повечето слушалки-тапи идват в няколко предварително установени размера и е почти невъзможно те да не паснат перфектно. С Logitech G FITS и патентованата Lightform технология геймърите могат да получат контурирано, персонално пасване за 60 секунди. При използване на Lightform и мобилното приложение Logitech G FITS ще се включат няколко вградени светодиода, които ще втвърдят крайните повърхности от гел, за да паснат на контура на всяко ухо. Персоналната технология за формиране осигурява комфортно и сигурно носене, което намалява до минимум риска от падане и създава „запечатано“ прилепване, което блокира външния шум и дава най-добрия в класа ефект на изолиране.

Елегантният дизайна във форма на капсула е наличен в два цвята: черен или бял, за да подхожда на всеки стил. С представяне на геймърско ниво и включени иновации G FITS са true wireless предложение за играчи, които предпочитат свободата и перфектното пасване.

В допълнение към комфорта, прилягането и пасивната шумоизолация Logitech G FITS осигуряват пълноспектърен, топъл и детайлен звук с дълбок и рязък бас. С приложението Logitech G FITS геймърите могат да достъпят настройките на еквилайзера, които са оптимизирани за FPS или RPG игри, музика, подкасти, подсилване на басите и други или имат опцията сами да настроят прецизно свои персонални предпочитания.

За ясна комуникация в игрите всяка слушалка разполага с два вградени beamforming микрофона. При игра с приятели или стрийминг всичко, което казва играча, звучи високо и ясно.

Цена и наличност

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds ще са налични на LogitechG.com и в търговските вериги през февруари на препоръчителна крайна цена от 500 лв. с ДДС. 

Технологии Хардуер