Изцяло дигитално регистриране и плащане на ТВ услуги с b.boxapp от „Булсатком“

Изцяло дигитално регистриране и плащане на ТВ услуги с b.boxapp от „Булсатком“

Интерактивната услуга на „Булсатком“ b.boxapp вече може да се активира изцяло дигитално. През qr.bulsatcom.bg клиентите на „Булсатком“ могат да свалят b.boxapp на мобилно устройство, да го тестват в рамките на 15 дни и в последствие да изберат предпочитан ТВ план и допълнителни ТВ пакети.

Стремим се да предлагаме все по-качествени, гъвкави и модерни услуги на нашите потребители, като правим общуването им с компанията и достъпът до нейните услуги по-бърз, по-лесен и по-удобен. Това е част от цялостната ни стратегия за подобряване нивото на комуникация с нашите клиенти“, казва Петър Ризов, управител на „Булсатком“.

След дигиталното регистриране за ползване на b.boxapp, потребителите заплащат услугата в портала online.bulsatcom.bg и гледат интерактивна телевизия на всяко устройство с достъп до интернет. Услугите са предплатени, като клиентите могат да изберат за колко месеца да ги заплатят с безсрочен абонамент без обвързване.

b.boxapp е мобилната версия на вече съществуващата услуга b.box на „Булсатком“, работеща върху всички устройства с Android и iOS. Така клиентите на най-големия доставчик на платена телевизия у нас получават чрез интернет, без приемник, достъп до каналите на „Булсатком“ с най-високо качество.

b.boxapp поддържа всички модерни интерактивни функционалности на b.box като гледане през мобилно устройство на ТВ канали в реално време и на записи, подредени в интелигентен архив. Чрез b.boxapp, клиентите на „Булсатком“ могат да стартират отначало предаване на живо, да го превъртат или да го задържат на пауза. Разполагат с бърз достъп до топ 100 най-гледани филми и предавания, подредени по жанрове и записани до 7 дни назад, както и със супер-обогатена детайлна информация за предаванията, включително за категории, актьори и сценарий. На разположение на клиентите на b.boxapp е съдържанието в над 240 канала на „Булсатком“, от които над 130 в HD формат и 8 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнообразни ТВ канали, сред които са HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2 и др.

Бизнес