AGON by AOC пуска високопроизводителната геймърска мишка AGM600

AGON by AOC пуска високопроизводителната геймърска мишка AGM600

AGON by AOC – една от водещите марки за геймърски монитори и IT аксесоари – пуска AGON AGM600 – геймърска мишка за ентусиасти по електронни спортове и запалени геймъри на FPS и екшън заглавия. Тя включва ергономичен и комфортен дизайн с текстурирана опора за палеца и неплъзгащо се покритие, 10 персонализируеми бутона и RGB интеграция. AGM600 обещава да се превърне в желано оборудване за заклетите играчи, които искат да елиминират противниците с прецизност. Мишката е сертифицирана с технология NVIDIA Reflex за върховна отзивчивост и ниска латентност.

Върхова точност

За геймърите мишката е основно средство за победа над опонентите. Идеалната мишка трябва да издържа на сурови условия и да отговаря на разнообразни изисквания. Добрата мишка за състезателния геймър е като меча за рицаря. Тя трябва да бъде ергономична, издръжлива, точна като карфица и гъвкава във всяка ситуация.

Новата кабелна геймърска мишка AGON AGM600 включва доказан и познат сензор – Pixart PMW3389 – поддържащ отлична резолюция от 16,000 dpi, ускорение до 50 g, и точност до 400 инча в секунда. Този прецизен сензор е критично важен за точни и бързи движения върху бюрото или подложката без прекъсване или отказ. С честота на предаване от 1 ms / 1000 Hz връзката между мишката и играта е възможно най-постоянна. Снабдена с изключително издръжливи ключове Kailh, издържащи до 80 милиона клика и с метално скрол колелце, AGM600 е създадена да устои.

Благодарение на ергономичната дъгообразна форма, AGM600 поддържа захвати тип “длан” (palm) или “нокти” (claw) за използване с дясна ръка. Благоприятният за кожата матов защитен слой с UV покритие осигурява комфортно чувство в ръката на играча, а страничните панели с двойно инжектиран силикон гарантират сигурен захват, за да не позволят на мишката да се изплъзне от ръката по време на дълги игрови маратони през горещите летни нощи. Тефлоновите крачета от долната страна на AGM600 предопределят нейната лесна маневреност върху различни типове подложки или повърхности. Тази лека, но издръжлива мишка тежи ~115 г (без кабела) – идеално съотношение за лесно плъзгане и прецизност във високоадреналинови ситуации. Със своя оплетен кабел с дължина 1,8 м за повишена издръжливост мишката надеждно се свързва с PC посредством USB.

AGM600 притежава сертификат за технологията NVIDIA Reflex, което подчертава нейната ниска латентност и отзивчивост. Това означава също, че при свързване с монитор с NVIDIA Reflex Latency Analyzer като AGON PRO AG254FG или AGON PRO AG274QG, този инструмент може точно да покаже общата системна латентност за всеки компонент. По този начин геймърите могат да идентифицират тесни места в техните системи и да са сигурни, че се състезават при възможно най-малко закъснение.

Покажи своите способности

AGM600 е снабдена с общо 10 подлежащи на персонализиране бутони. В допълнение към издръжливите ляв и десен, мишката включва метален скрол/бутон и три странични бутона (напред/назад и снайпер), които са лесно достъпни с палеца. Зад колелцето на AGM600 са налични още два бутона за лесно намаляване/увеличаване на DPI – чудесна опция, когато се налага намаляване на DPI за повече прецизност или увеличаване за лесно покриване на целия екран с курсора. В битка специалният снайпер бутон може да бъде задържан за промяна на DPI в реално време – перфектно за точно до пиксел прицелване. AGM600 разполага и с два допълнителни бутона отстрани на основния ляв бутон, които по подразбиране позволяват настройка на силата на звука. Всичките 10 бутона на AGM600 подлежат на промяна.

Една основна мишка за професионални геймъри не би била завършена, ако не може да добие индивидуален облик. AGM600 предлага разширено персонализиране, благодарение на софтуера GMenu. Всеобхватното хъб приложение GMenu на AOC позволява контрол на всички функции на монитори, клавиатури, хедсети, мишки и други аксесоари, в това число и на AGM600. На предната повърхност на мишката има светещо лого AGON, а долната част е обгърната от Light FX RGB LED-ове, които могат да бъдат синхронизирани с избрани AGON by AOC или AOC Gaming продукти и да „дишат“, мигат или преливат заедно в унисон. RGB светлините могат да индикират и избраната DPI настройка.

AGM600 може да съхрани в себе си два профила, така че състезателите по електронни спортове да използват индивидуалните си настройки в турнири или събития, където не е позволено инсталирането на софтуер от трети страни като GMenu.

Геймърската мишка AGON AGM600 ще бъде налична от октомври 2022 г. на препоръчителна цена от 109 лв. с ДДС.

Технологии