Носимите устройства на Huawei вече са напълно интегрирани със Strava

Носимите устройства на Huawei вече са напълно интегрирани със Strava

Huawei обяви, че вече е възможно прехвърлянето и синхронизирането на данни от HUAWEI Health към Strava. Това означава, че всеки с носимо устройство Huawei вече може да прехвърли данните си в акаунт на Strava, възползвайки се от многобройните функции за проследяване на активностите си и ползите, които предлага общността от Strava потребители.

Вече всички актуални данни и резултати от различните практикувани спортове, измерени чрез HUAWEI Health, както и подробна информация за активностите по маршрути, вече могат безпроблемно да се прехвърлят в Strava акаунта на потребителя. Това означава също, че потребителите на Strava могат да се възползват от множеството функции на носимите Huawei устройства, включително дългия живот на батерията и прецизните данни за проследяване, благодарение на водещата TruSeen™ технология и мултисистемната двулентова GNSS технология.

Функционалността е достъпна в цяла Европа, включително в България, и е съвместима с всички носими устройства на Huawei, включително най-новите флагмани HUAWEI WATCH GT3 Pro и HUAWEI GT Runner.

Как да синхронизирате HUAWEI Health със Strava:

   1. Влезте в приложението HUAWEI Health

   2. Кликнете върху „Me

   3. Плъзнете надолу и изберете „Privacy Management”

   4. Изберете „Data sharing and authorisation“

   5. Кликнете върху „Strava“

   6. Натиснете „Connect with Strava“

   7. След това ще бъдете пренасочени към уебсайта на Strava, където ще трябва да въведете данните за вашия акаунт в Strava и да влезете в него

   8. Разрешете на приложението HUAWEI Health да се свърже с вашия акаунт в Strava, като изберете „Authorize“

За повече информация относно свързването на Strava с приложението HUAWEI Health, посетете инструкциите за свързване на сайта на Huawei България.

Технологии Хардуер