Canyon представи нова серия от раници отговаряща на изискванията за ръчен багаж на нискотарифните авиокомпании

Canyon представи нова серия от раници отговаряща на изискванията за ръчен багаж на нискотарифните авиокомпании

Това лято, младежкият бранд за мобилни аксесоари Canyon, излиза с нова серия от раници подходящи за пътуване – Canyon CSZ-02 и Canyon CSZ-03, които отговарят на изискванията за ръчен багаж на нискотарифните авиокомпании. Освен с модерен и атрактивен дизайн, раниците се отличават с набора си от функционалности, които задоволяват нуждите на младите хора, които обичат да пътешестват – удобство при подреждане и използване, осигурена допълнителна безопасност на вещите.

Раниците са перфектно проектирани – с голям капацитет от 20 литра и размер от 20х25х40cm, съответстващ на  общите изисквания на повечето нискотарифни авиокомпании като RYANAIR, WIZZAIR, SKY UP, LAUDAMOTION и други. Така, всеки, който избере да пътува с Canyon това лято, ще бъде спокоен, че може да вземе със себе си всички необходими лични вещи и те да са винаги с него.

Отделението за лаптоп от 15,6″ позволява лесното преминаване през летищните проверки за сигурност, без да се налага да изваждате всичко от раницата. Раниците разполагат и с друга много важна функционалност – издържлива тъкан и скрит цип от вътрешната страна, който ще предпази багажа ви от кражби. Има два странични джоба, малко вътрешно отделение, меки и вентилирани гръб и презрамки, с място за закачане на бутилка или калъф за очила посредством карабинер. На гърба е разположен външен джоб, така че всичките ви документи да са под ръка и в същото време в безопасност. Поставете раницата под седалката в самолета и се насладете на пътуването си, а Canyon ще се погрижи за вашето удобство и безопасността на вещите ви.

Технологии Хардуер