Новите модели LG климатици – елегантни и енергийно ефективни

Новите модели LG климатици – елегантни и енергийно ефективни

Климатиците LG са усъвършенствани със системата за пречистване AirCare Complete System, която може да филтрира 99.99% от бактериите, ултра финия прах, микроорганизми и замърсявания на въздуха с големина под 1μm (PM 1.0)

LG Electronics (LG) може да се похвали с три нови модела климатици на пазара, които продължават да налагат тенденциите в революционни технологии за по-висока енергийна ефективност, смарт решения и иновативни системи за пречистване на въздуха. LG AP12RK, LG AC12BK и LG DC12RK са оборудвани с революционни технологии от ново поколение, климатиците предлагат едновременно функционалност и стил с възможност за избор между бял, бежав и черен цвят или прeмиум дизайн с огледално покритие.

Dual Inverter Compressor технологията на LG, с която са оборудвани климатиците, отстранява проблема с шума и поддържа желаната температура, като спестява енергия, има по-дълъг живот и осигурява икономично и безшумно охлаждане и отопление. Благодарение на ефективността на технологията, новите модели са по-бързи, по-ефективни, по-издръжливи и тихи, осигурявайки максимален комфорт при охлаждането. В резултат, използваната електроенергия е по-малко, предотвратявайки прекомерното замърсяване на околната среда. Благодарение на трайните усилия на LG в опазването на Земята, LG AP09RK и AC12BK са успешно сертифицирани от Carbon Trust (Великобритания) след измерването на въглеродния им отпечатък.

Новите модели функционират като климатик и пречиствател 2-в-1 и, благодарение на революционната UVnano технология на LG, премахват 99,99% от бактериите с UV LED светлина, за да поддържа ветрогенериращия вентилатор чист и свеж. Освен това йонизаторът Plasmaster Ionizer+ премахва до 99% от прилепналите бактерии. Антиалергенен филтър, сертифициран от BAF e поредната стъпка към по-здравословен въздух. Моделите снабдени с този филтър, осигуряват въздух, в който има незначителен брой частици, носещи алергени. Това не е всичко – всеки модел от линия 2022 на LG има функция за вътрешното почистване, което се осъществява чрез умен режим, който задава автоматично изсушаване на вътрешното пространство и така гарантира безупречна чистота по всяко време. Благодарение на филтъра за едри прахови частици, който е поставен така, че през него да преминава целият входящ обем от въздух, климатиците на LG имат надеждна бариера на защита и от големия прах, което ги превръщат в идеален продукт за по-чист и по-комфортен дом.

ARTCOOL Mirror климатик LG AC12BK е разработен със стилен ARTCOOL дизайн, за да внесе повече естетика в дома на потребителите. Оборудван с напълно огледален стъклен корпус, той отразява заобикалящата го среда, създайваки експресивни и забележителни форми и изображения, които допълват пространството.

Новите модели са съвместими с приложението LG ThinQ и позволяват лесно управление на климатика от дистанция. Потребителите могат не само да управляват уреда си, но да задават графици и режими на работа, да наблюдават в реално време температурата в помещението, качеството на въздуха, консумацията на енергия, състоянието на филтрите за пречистване. Всеки потребител може сам да направи диагностика на системата, за да се увери, че климатикът работи безупречно във всеки един момент.

Технологии Хардуер