Samsung представи смартфоните Galaxy S10 Lite и Note10 Lite

Samsung Electronics Co., Ltd. представи новите Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite. Следвайки наследството на сериите Galaxy S и Note, новите Galaxy Lite модели предлагат ключови характеристики от най-висок клас като най-новите технологии по отношение на камерата, отличителния S Pen, впечатляващия дисплей и издръжливата батерия на достъпна цена. Моделите ще бъдат налични на българския пазар още през първите седмици на 2020 година.

„Устройствата от Galaxy S и Galaxy Note сериите отговориха на нуждите на потребителите по целия свят. Те са свидетелство за постоянните ни усилия да предлагаме водещи в индустрията технологични иновации – от представяне и мощност до интелигентни функции и услуги,“ заяви DJ Koh, президент и главен изпълнителен директор на дивизията „Информационни технологии и мобилни комуникации“ в Samsung Electronics. „С Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite ще представим онези отличителни ключови характеристики от най-високо ниво, благодарение на които използването на тези устройства се превръща в изживяване.“

Galaxy S10 Lite: Pro-Grade камера от най-висок клас за перфектни снимки и безупречни видеоклипове

Смартфоните Galaxy Lite предлагат набор от функции и възможности на камерите, базирани на водещи в индустрията камера технологии на Samsung, интегрирани в много по-достъпни за масовия потребител устройства.

Благодарение на Galaxy S10 Lite ставаш още по-добър във фотографията. Смартфонът разполага с основна широкоъгълна камера, с ултра-широка и с макрокамера, както и с новия Super Steady оптичен стабилизатор. В комбинация с режима Super Steady, Super Steady OIS осигурява по-голяма стабилност при заснемане на снимки и видеоклипове в движение, позволявайки ти да споделиш своя свят и преживявания без никакви компромиси.

Ултра широкоъгълната камера разполага с леща със 123-градусов ъгъл, също като човешкото око, а предната и задната камера с висока резолюция позволяват да уловиш детайли с кристално чист фокус.

Galaxy Note10 Lite: Увеличена продуктивност по всяко време и навсякъде

Наслаждавай се на първокласно мобилно изживяване и бъди още по-продуктивен със своя Galaxy Note10 Lite и емблематичния за серията S Pen. Интегрираната Bluetooth Low-Energy (BLE) технология ти гарантира, че вече можеш да управляваш презентация, да контролираш видео съдържание или да направиш снимка, и всичко това просто с един клик на S Pen. Технологията Air Command ти дава бърз и лесен достъп до отличителните функции на стилуса, които са ти нужни. Приложението Samsung Notes прави воденето на бележки по-бързо и по-лесно, особено когато си в движение, и сега можеш да превърнеш бележките си с ръкописен текст в текстови файл, който може лесно да се редактира и споделя.

Galaxy характеристики от най-висок клас

Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite ще осигурят на още повече потребители достъп до ключови характеристики на Galaxy устройствата от най-висок клас:

⦁ Дисплей „от край до край“: Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite разполагат с Инфинити-O дисплей, който изпълва предната част на корпуса на смартфона изцяло. С размер от 6,7 инча, екранът предлага цялостно и завладяващо изживяване, за да се насладиш пълноценно и да се потопиш в любимото си мултимедийно съдържание.
⦁ По-мощна и по-издръжлива батерия: Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite са снабдени с голяма 4,500mAh батерия, която може се зарежда изключително бързо, за да бъдеш на линия по-дълго и да прекарваш повече време, правейки онова, което обичаш.
⦁ Услуги и сигурност: Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite са част от екосистемата приложения и услуги на Samsung, включващи Bixby и Samsung Health. Очаквано разбира се, смартфоните са защитени чрез платформата за сигурност Samsung Knox.

Galaxy S10 Lite е наличен в цветовете Бяла призма, Черна призма и Синя призма, а Galaxy Note10 Lite – в Сребърно сияние, Черно сияние и Червено сияние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *