Теленор подарява умен кантар с всеки Huawei Mate 20 Pro

Теленор ще подарява умен кантар с всеки Huawei Mate 20 Pro взет между 10 и 31 юли. Моделът е Смартфон на месеца, като подаръкът е Huawei Body Fat Scale AH100. Предложението е валидно само през Купи онлайн на telenor.bg. 

Предложението е валидно за частни клиенти от 10 юли до 31 юли 2019, или до изчерпване на количествата, при закупуване в брой или предоставяне на лизинг за 24 месеца на Huawei Mate 20 Pro с нов двугодишен договор за мобилни услуги с план Тотал+. 

Huawei Mate 20 Pro е с 6.39-инчов безрамков OLED дисплей, тройна ултраширокоъгълна Leica камера на гърба и чипсет Kirin 980 с 6GB RAM и 128GB вътрешна памет. Моделът поддържа 3D лицево отключване, безжично зареждане и бързо зареждане с технологията Super Charge. 

Умният кантар Huawei Body Fat Scale AH100 позволява измерването на 9 показателя като тегло, процент на телесните мазнини, мускулна маса и др. Устройството работи със специално приложение за смартфон, което позволява да пази данните на до 10 потребители. 

Също така от Huawei Mate 20 Pro се предлага на нови по-ниски цени с всички плановете Тотал+. Така например цената му с двугодишен договор за Тотал+ 49.99 вече е 859,99 лв. при плащане в брой или 39,99 лв. на месец на лизинг с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги със същия план. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *